Foredrag

Værdiskift i organisationen



- erfaringer med hverdagsinnovation

Hvordan holder man fast i en ressourcefokuseret anerkendende tilgang, sammen med skærpede vilkår, f.eks. i form af besparelser og sammenlægninger? Hvordan højner man kvaliteten af arbejdsmiljøet, øger arbejdsglæden, opdyrker det kollegiale fællesskab og får innovative medarbejdere til at trives, når betingelserne er øgede krav for færre ressourcer?

Oplever du som medarbejder eller leder at være i et krydspres mellem at udleve din faglighed og imødekomme øgede krav om effektivisering? Så kig forbi Kulturstationen Vanløse torsdag d. 25. september og få inspiration til hvordan du og din organisation får overskud til at bringe innovationen tilbage i hverdagen.

Kom og hør om den ressourcefokuserede tilgang og dens virkning, gennem erfaringerne fra en konkret case og hvordan man gennemfører et organisatorisk værdiskifte, trods underskud og besparelser.


 Oplægsholder
Christine Conradsen


 Oplægsholder
Nana Holm Green

Hvornår: Torsdag d. 25. september 2014 kl. 16:30

Hvor: Kulturstationen Vanløse - Kultursalen, Frode Jakobsens Plads 4, 1, Vanløse

Arrangør:

Lukket for tilmelding

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig dette arrangement.


Andre arrangementer hos Colligo

November 2014:
Frivillighed: Medborger eller bruger?

November 2014:
Fighter eller slagsbror?


COLLIGO er et netværk af specialiserede undervisere og konsulenter som arbejder med læring og facilitering indenfor ledelse, samarbejde og kommunikation.